Blog > Komentarze do wpisu

Arbuz z fetą

Ta przepyszna przekąska jest idealna w ciepłe dni - bardzo efektownie wygląda i pysznie smakuje. Zaskakujące połączenie słodkiego, soczystego arbuza, słonej fety i chrupiących, prażonych pestek słonecznika. Szczerze polecam!

arbuz z fetą

arbuz z fetą

Składniki:

- 1 kg arbuza

- pół kostki sera typu feta

- garść pestek słonecznika

Przygotowanie:

Czerwoną część arbuza skroić na dowolne kawałki (ja wyciągam pestki, ale nie jest to konieczne).

Wyłożyć na miskę/ półmisek. Posypać rozkruszoną fetą. Posypać całość prażonymi pestkami słonecznika.

A teraz tylko zaprosić znajomych :)

Smacznego!

sobota, 20 czerwca 2015, acieciorska

Polecane wpisy

Liczniki Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów